Alt av tradisjonelt- og moderne blikkenslager-arbeid

Hm Blikk AS utfører båndtekking  på tak og fasader med metall som stål, aluminium, sink og kobber. Vi garanterer deg at arbeidene er fagmessig utført i alle ledd. Vi er ikke fornøyd før alt som er avtalt er levert og ferdigstilt på tid. Eventuelle endringer dokumenteres og du får en sluttrapport ved overlevering. Det tjener du på, både på kort og lengre sikt.

At tjenesten skal utføres «fagmessig» betyr at den skal utføres på en måte som en erfaren og dyktig fagmann på området anser som riktig for en viss tjeneste. Her er det sentralt at begrepet «fagmessig» ikke er et relativt begrep som varierer med pris, den tid du som kunde må bruke på utførelsen og andre spesielle omstendigheter.

 

I dagens trender har metall i interiør blitt svært populært. Det gjelder alt fra å kle hele vegger og tak i metall, eller detaljer som rustfritt over kjøkkenbenken eller andre spennende og personlige interiør detaljer. Ved å sette oppdrag innen blikkenslagerfaget til en oss vil du være sikret et godt og varig resultat.

 

 

I samarbeid med byggherre og arkitekt vil HM Blikk AS sikre at sluttproduktet får en arkitektonisk utforming samtidig som den faglige utførelsen ivaretas.

 

 

Enten det gjelder næringsbygg eller bolig, kontakt oss for et godt tilbud eller anbud på blikkenslagerarbeid, takarbeid eller fasadearbeid.

Kontakt Oss